Maskinsäkerhetsseminarium med inriktning på sammansatta maskiner

PREKAM bjuder in till ett halvdagsseminarium om maskinsäkerhet med inriktning på säkra styrsystem och sammansatta maskiner samt den nya standarden, IMS standarden – EN ISO 11161.

Vår industri står inför stora utmaningar på maskinsäkerhetsområdet, och syftet med dagen är att öka förståelsen för dessa.Under dagen kommer vi att presentera spännande nyheter tillsammans med framstående representanter från bl.a. ABB, Arbetsmiljöverket och Omron, m.fl. som också deltar i internationella standardiseringskommittéer där nya standarder utvecklas.

Vi kommer även att prata om säkra styrsystem, samt goda exempel från industrin. Det kommer att finnas tid för frågor och diskussioner under seminariet, så varmt välkommen till ett unikt och inspirerande seminarium med tillfälle att nätverka och utbyta erfarenheter om hur ditt företag bäst utformar maskinsäkerhetsarbetet.

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med maskinsäkerhet, inköp, produktion, underhåll, arbetsmiljö, konstruktion eller tillverkare och importörer av maskinsystem/anläggningar.

Anmälan: HÄR

DATUM: 25 oktober

TID: 12:30 – 16:30

PLATS: Västgötagatan 5

*Självkostnadspris för seminariet inklusive fika är 400 kr.